Technisch Reglement

Like ons op Facebook!

vrijdag 21 november 2014

Prijsuitreiking GROUP 5 - NL 2014


Op 7 december zal naast RACE 6 tevens de prijsuitreiking plaatsvinden van seizoen 2014 van het Nederland Kampioenschap 1/32 slotracen. Dit zal gecombineerd worden met de prijsuitreiking van RACE 6.

Group 5 - NL vraagt alle deelnemers rekening te houden met een 30 min langere racedag zodat alle deelnemers bedankt kunnen worden voor hun deelname en niet te vergeten beloond kunnen worden voor hun optreden.

Aansluitend zal de organisatie een inleiding geven over Group 5 - NL in de toekomst!

maandag 3 november 2014

UPDATE: Zondag 7 december - RACE 6 Group 5 - NL & JMMC in Almere.


Na overleg met de organisatie van John Meijer Memorial Cup is besloten dat de John Meijer Memorial Cup verschoven zal worden naar een nader te bepalen datum in januari 2015.

Tot ziens allemaal bij de laatste race van het Nederlands kampioenschap Group 5 - NL op 7 december bij 't Kasje in Driebergen.

Trainingsmogelijkheden nogmaals:
Woensdagavond 3 december: 19:30 - 23:00
Zaterdagmiddag 6 december: 12:00 - 17:00



Origineel bericht:

Door middel van dit bericht laten we jullie weten dat de organisatie van GR5-NL op de hoogte is van feit dat de John Meijer Memorial Cup vandaag gepland is op dezelfde datum als RACE 6, 7 december.

Omdat Group 5 - NL de deelnemers absoluut niet wil verplichten een keuze te moeten maken uit deze twee mooie evenementen zal dit z.s.m. besproken worden met de organisatie van de JMMC.

Wordt vervolgd.