Technisch Reglement

Like ons op Facebook!

maandag 29 februari 2016

Racedag 1 van Group5NL voor 2016 is een feit...




Beste Slorace collega's,

De eerste Group5NL racedag van 2016 is een feit. Met een veld van 13 deelnemers die allemaal hun beste humeur hadden meegenomen en de gastvrijheid van Guus & Jacqueline van Slotracing2Go hebben we er met z'n allen een sportieve dag van kunnen maken.

Over een kleine 2 maanden staat de volgende race alweer gepland, ditmaal op de zolder van SRA in Almere. Inschrijven hiervoor is al mogelijk via de site van www.132slotracing.nl.


Graag zie ik jullie allemaal daar weer en voor nu de foto's en uitslagen om nog even na te genieten...
Tot Snel.













zaterdag 13 februari 2016

Nog 14 dagen tot de eerste Group5NL race van 2016

Met nog 14 dagen op de teller tot de eerste Group5NL race van 2016 staat het aantal inschrijvingen wat ik heb mogen ontvangen inmiddels op 12. Graag maak ik jullie er nog even op attent dat inschrijven het best mogelijk in via de site van 132slotracing.nl. Je kunt je ook doormiddel van de facebook pagina aanmelden voor het evenement of middels mail op : infogroup5nl@gmail.com.

Daarnaast heb je in het vernieuwde regelement kunnen lezen dat de bandkeuze nog niet was bepaald. Inmiddels heb ik dit gedaan en is er gekozen voor de slotit F22 band. Deze band is in 2014 eveneens gebruikt als wedstrijdband.

Mocht je nog vragen hebben omtrend de races of er in het regelement onduidelijkheden bestaan, schroom dan niet om even contact met mij op te nemen.

Randy Koeman.